چریک |
فیلم نشست نقد و بررسی مستند ظهور بسیار نزدیک است / مرکز تخصصی مهدویت / لینک مستقیم دانلود نشست نقد و بررسی فیلم مستند “ظهور بسیار نزدیک است” با حضور جمعی از استادان و طلاب حوزه علمیه قم، در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار شد. در این میزگرد آیت الله نجم الدین طبسی از استادان برجسته حوزه علمیه قم و نویسنده و محقق مهدوی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد جعفری معاون پژوهشی پژوهشکده مهدویت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدصابر جعفری سردبیر مجله امان و حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا نصوری معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت حضور داشتند.
مدت زمان: ۱۰۰ دقیقه کیفیت: DVDRip (عالی) مکان برگزاری: مدرسه علمیه فیضیه قم کاری از: مرکز تخصصی مهدویت منبع فایل: برای حقیقت جویان
آیت الله طبسی در این نشست، معرفی کردن افراد را بعنوان نشانه هایی که برای ظهور معرفی شده است را اشتباه خواند و گفت: اگر بخواهیم هر نشانه ای که برای ظهور معرفی شده است را به گونه ای به افراد خاص دیگر نسبت دهیم، اعتماد مردم را به وعده های الهی کم رنگ میکنیم. وی افزود: یکی از مهمترین مواردی که ما باید به آن توجه داشته باشیم، تاکید بر تفکیک نشانه های حتمی و غیرحتمی ظهور است؛ چه بسیار افرادی از علما بوده اند که به دلیل عدم انجام این تفکیک، در گذشته های دور مرتکب خطای وقاتی شده بودند و برای ظهور حضرت ولی عصر(عج) زمان تعیین کردهاند.
همچنین، حجت الاسلام و المسلمین جواد جعفری با اشاره به مستند «ظهور نزدیک است» اظهار داشت: در این مستند از روایات به گونه ای استفاده شده که واقعیت روایت آن گونه نیست. وی افزود: یکی از مواردی که این مستند به آن استدلال کرده سخنان مقام معظم رهبری در مورد تحقق وعده الهی برای حکومت اسلامی و بر حق امام زمان(عج) است، آنها در این مستند این قسمت از سخنان مقام معظم رهبری را که فرمودهاند انقلاب اسلامی ایران آغازی برای تحقق این وعده الهی است را حذف کرده اند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد صابر جعفری نیز در پایان این نشست شوق به ظهور امام زمان(عج) را عامل تعیین وقت توسط برخی افراد عنوان کرد و اظهار داشت: اینکه بیاییم و زمانی برای ظهور امام زمان(عج) تعیین کنیم؛ اما خب این سخن تحقق پیدا نکند باعث ایجاد دودلی و شک در بین مردم میشود.
کلمات کلیدی: نقد مستند ظهور بسیار نزدیک است، فیلم نقد مستند ظهور بسیار نزدیک است، فیلم نشست نقد مستند ظهور بسیار نزدیک است، روایات مهدویت، شعیب ابن صالح، سالن اجتماعات مدرسه علمیه فیضیه قم، آیت الله نجم الدین طبسی، نویسنده و محقق مهدوی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد جعفری، پژوهشکده مهدویت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدصابر جعفری، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا نصوری، مرکز تخصصی مهدویت، نشانه های حتمی و غیرحتمی ظهور، ظهور حضرت ولی عصر(عج)، مستند ظهور نزدیک است، سید حسنی، سید خراسانی، سید حسن نصرالله، حکومت اسلامی و بر حق امام زمان(عج)، مقام معظم رهبری، لینک مستقیم، لینک مستقیم دانلود
در مورد فایل های این نوشته به چند نکته توجه فرمایید: جستجوهای ورودی:
موضوعات مرتبط: برچسبها: [ یک شنبه 21 فروردين 1390برچسب:ظهور بسيار نزديك است , نقد , تحليل ف امام زمان , ظهور , امام صادق , موضع گیری , رهبری , سید خراسانی , سفیانی, ] [ 18:19 ] [ مهدی انوری مقدم ]
[
به گزارش گرداب، استوارت بيكر، مدير كل سياسي سابق وزارت امنيت داخلي آمريكا، در نشست سالانه بررسي ابعاد حقوقي امنيت ملي كه در واشنگتن برگزار شد، گفت: «ايران در خصوص جنگ سايبري توانمند است و پيشرفت هاي خوبي در بخش فناوري اطلاعاتي داشته است.» موضوعات مرتبط: برچسبها: [ جمعه 20 اسفند 1389برچسب:جنگ سايبری , فناوری اطلاعاتی , ایران , حزب الله , آمریکا , وزارت امنيت داخلی , قدرت , ایران , سایبری, ] [ 10:13 ] [ مهدی انوری مقدم ]
[
به گزارش گرداب به نقل از مشرق، درحالی که کارشناسان، شبکه های اجتماعی به ویژه فیس بوک را میدان امنیتی سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) می دانند و نسبت به عضویت و فعالیت در آن هشدار می دهند، دفتر بازرسی کل وزارت خارجه آمریکا، با انتشار بخشنامه ای خواستار عضویت سفارتخانههای آمریکا و فعالیت آنان در شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک و توییتر، شده است. در گزارش دفتر بازرسی کل وزارت خارجه آمریکا که با همکاری شورای پخش برنامه های خارجی آمریکا (BBG) تهیه شده، در خصوص عضویت و ضرورت استفاده از شبکه های اجتماعی، مانند فیسبوک و توییتر در سفارتخانههای آمریکا به عنوان "ابزاری مهم برای دیپلماسی عمومی" تاکید ویژه ای شده است.
در این گزارش آمده است: هر چند رسانههای اجتماعی سرانجام پا به عرصه ارتباطات فدرال گذاشتهاند، اما هنوز برای این که آنها به پتانسیل کامل خود دست یابند، باید راه طولانیای طی شود. این گزارش، که تحت عنوان "بازبینی استفاده از رسانههای اجتماعی از سوی وزارت خارجه" منتشر شده، شامل یافتههایی پیرامون تاثیر و کارایی حضور رسانههای اجتماعی وزارت خارجه و نیز پیشنهاداتی برای بهبود آنها است. دفتر بازرسی کل آمریکا، که بر روی برنامههای رسانههای اجتماعیِ 22 سفارتخانه آمریکا مطالعه کرده است، رسانههای اجتماعی را "ابزاری مهم برای دیپلماسی عمومی" خواند. هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا نیز از این فناوری شدیدا استقبال کرده و آن را وسیلهای برای ارتباط با مخاطبان سراسر جهان میداند. در این گزارش همچنین به مسئله استفاده سفارتخانههای آمریکا از این شبکههای اجتماعی پرداخته شده است. دفتر بازرسی کل آمریکا در گزارش خود بیان میکند: هدف اصلی سفارتخانههایی که از رسانههای اجتماعی استفاده میکنند دستیابی به مخاطبان جوانتری است که فیسبوک و توییتر را بیشتر از دیگر ابزارهای دیپلماسی عمومی میشناسند. در این گزارش به منظور عملکرد بهتر در این زمینه، اظهار شده است که: وبگاههای سفارتخانهها باید با صفحات فیسبوک و توییتر خود در ارتباط بوده و خودِ سفارتخانهها نیز باید دارای یک سری مفاد و قوانین استفاده از صفحات رسانههای اجتماعی مربوط به خود باشند. درحالی که کارشناسان، شبکه های اجتماعی به ویژه فیس بوک را میدان امنیتی سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) می دانند و نسبت به عضویت و فعالیت در آن هشدار می دهند، دفتر بازرسی کل وزارت خارجه آمریکا، با انتشار بخشنامه ای خواستار عضویت سفارتخانههای آمریکا و فعالیت آنان در شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک و توییتر، به عنوان "ابزاری مهم برای دیپلماسی عمومی" شده است. موضوعات مرتبط: برچسبها: در حالی که رژیم سلطنتی انگلیس به عنوان صاحب اصلی بیبیسی استراتژی مخلوط کردن اخبار دروغ و راست را برای این بنگاه انتخاب کرده است، اما این رسانه مجبور شد که دیروز فقط دروغ بگوید. موضوعات مرتبط: برچسبها: یک روزنامه صهیونیستی آمریکا را مقصر سقوط دیکتاتورهای کشورهای عربی منطقه دانست و از آن خواست با استفاده از شبکههای اجتماعی اینترنتی برای براندازی نظام ایران در این کشور آشوب ایجاد کند. موضوعات مرتبط: برچسبها:
به گزارش گرداب، ارتش سايبري ايران در پاسخ به دروغپردازيهاي رسانههاي حامي جريان فتنه، سايت صداي آمريكا و تمام سايت وابسته به آن را هك كرد.
صداي آمريكا وابسته به سازمانهاي جاسوسي آمريكا است كه ارتش سايبري ايران آن را به همراه 94 سایت وابسته به وزارت خارجه امریکا تصرف كرده است.
مخاطبان اين سايت جاسوسي پس از مراجعه به اين سايت با آرم ارتش سايبري ايران و جمله "ثابت كردهايم كه ميتوانيم " مواجه ميشوند.
در صفحه هک شده سایت "صدای آمریکا" خطاب به وزیر امور خارجه آمریکا آمده است: «خانم کلینتون آیا شما میخواهید صدای ملتهای مظلومی را که از ته قلبشان بیرون میآید بشنوید؟ جهان اسلام اعتقادی به حیلهگری و نیرنگهای ایالات متحده آمریکا ندارد. ما به شما میگوییم از دخالت در امور کشورهای اسلامی اجتناب کنید.»
گفتنی است ارتش سایبری ایران یک نیروی مردمی و خودجوش است که فعالیتهای آن به مرکز مبارزه با جرائم سازمانیافته سپاه ارتباط ندارد. موضوعات مرتبط: برچسبها: [ چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب: ارتش سایبری,هک ,,,فتنه, صدای امریکا , هک , ارتش سایبری , ایران , الله اکبر , , ] [ 15:33 ] [ مهدی انوری مقدم ]
[
این عکس رو از توی شهر خودمون گرفتم یعنی جغتای شهری که خیلی مذهبی و شهید پروره اما از زمانی که دانشجو های فاسد وارد این شهر شدن اوضاع رو ببینید شرمنده ام موضوعات مرتبط: برچسبها: [ سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:عکس شهدا+شهدا+جانباز+بی احترامی+رهبری+خامنه ای+حسین+کوچه های شهر, ] [ 17:45 ] [ مهدی انوری مقدم ]
[
به زودی با مطالب جدید به روزم موضوعات مرتبط: برچسبها:
باقر افخمي گفت: «براي جلوگيري از هرگونه تهاجم و تهديد سايبري و مجازي كه منافع كشور را به خطر بياندازد بايد اهميت ويژهاي به اين موضوع داده شود.»
عضو اصلي مجتمع رسيدگي به جرائم رايانهاي و دعاوي اينترنتي دادگستري كل استان تهران با اشاره به سياست دولت مبني بر گسترش فضاي مجازي گفت: «براي جلوگيري از هرگونه تهاجم و تهديد سايبري كه منافع كشور را به خطر بياندازد بايد كميته امنيت ملي مجازي در ذيل شوراي عالي امنيت ملي تشكيل شود.»
به گزارش گرداب به نقل از مهر، باقر افخمي با بيان اينكه امروزه قسمت عمده فعاليت كشورها در محيط سايبر اتفاق ميافتد پيشنهاد كرد، كميتهاي تخصصي در زيرمجموعه شوراي عالي امنيت ملي تحت عنوان "كميته امنيت فضاي مجازي" تشكيل شود تا براي جلوگيري از تهاجم مجازي به كشور در سطوح مختلف اقداماتي انجام پذيرد. وي گفت: «در حال حاضر مشخص نيست كه اين موضوع تا چه حد در كميتههاي امنيت ملي كشور در دست پيگيري است، اما پيشنهاد ميشود در اين بخش از همفكري اعضاي مجتمع قضائي رسيدگي به جرائم اينترنتي كشور استفاده شود چرا كه اين اعضا از نظر قانوني و فني نسبت به موضوع مسلط هستند.» عضو اصلي مجتمع رسيدگي به جرائم رايانهاي و دعاوي اينترنتي دادگستري كل استان تهران با تاكيد بر اينكه اعضاي اصلي اين مجتمع ميتوانند به عنوان مشاوران امين و معتمد در كميته امنيت ملي مجازي فعاليت كنند اضافه كرد: «براي جلوگيري از هر گونه تهاجم و تهديد سايبري و مجازي كه منافع كشور را به خطر بياندازد بايد اهميت ويژهاي به اين موضوع داده شود.» افخمي با تاكيد بر اينكه اين پيشنهاد ضروري است و بايد به صورت جدي به آن توجه شود ادامه داد: «هم اكنون كشورهاي در حال توسعه و كشورهايي كه در فضاي سايبر قدمت بيشتري نسبت به ما دارند، در اين زمينه هم پيشرفته تر هستند. حتي برخي كشورهايي كه از نظر قدمت در فضاي سايبري از كشور ما عقب ترند نيز در زمينه امنيت فضاي مجازي از ما پيشتر هستند.» وي گفت: «بسياري از كشورهاي جهان سوم از همان ابتدا كه نسبت به گسترش فضاي مجازي اقدام كردند به مقوله امنيت در اين بخش اهميت ويژهاي دادهاند و ساز و كارهاي قانوني و اجرائي براي جلوگيري از جنگ سايبري تدوين كردهاند.» عضو اصلي مجتمع رسيدگي به جرائم رايانهاي و دعاوي اينترنتي دادگستري كل استان تهران تاكيد كرد: «با توجه به اينكه سياست دولت مبتني بر گسترش فضاي مجازي براي جلوگيري از هزينههاي سربار و تلاش براي اجراي "دوركاري" است بايد در فضاي سايبري كشور به امنيت ملي مجازي به عنوان شاخصي مهم و حياتي توجه شود.» وي افزود: «بايد به امنيت فضاي مجازي كشور هم توجه كرد تا مشكلي براي امنيت ملي در اين فضا و كاربران سايبري پيش نيايد.» كارشناسان معتقدند همانطور كه در شرايط بحران نياز به ستاد بحران احساس ميشود براي امنيت مجازي كشور و براي جلوگيري از جنگ سايبري بايد استراتژي كوتاه مدت و بلند مدت تبيين شود تا پياده سازي ساز و كار جنگ سايبري به صورت قانون و ضمانت اجرائي درآيد. موضوعات مرتبط: برچسبها: [ دو شنبه 25 بهمن 1389برچسب:اینترنت+ساز و کار+افخمی+جنگ سایبری+قوانین+امنیت مجازی, ] [ 16:54 ] [ مهدی انوری مقدم ]
[
|
|
[ طراحی : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |